05 feb 2017

Hit med kulturprojekterne #CSR

Nu uddeler vi igen arbejdstimer til et kulturelt projekt med æstetisk kant, der lige mangler et sidste skub for at komme ud over rampen og blive til glæde for mange mennesker. Puljen kan søges af kulturinstitutioner, virksomheder eller enkeltpersoner. Det er kvaliteten af det enkelte projekt og det æstetiske islæt som er afgørende.
Udtryk skabt i rum med meget højt til loftet, billedlig talt, medfører en langsigtet værdiskabelse med en gavnlig og udviklende virkning på mennesker. Den slags udtryk vil vi gerne støtte og udbrede ved at bringe vores egne kompetencer og arbejdstimer i spil. Det rykker vores grænser inden for kreativ tænkning og alle har godt af at blive skubbet til en gang imellem!
Ansøgningsfrist til Kulturpuljen er 15. februar 2017
Kunst og kultur
Kunst og kultur stimulerer kreativitet og innovative sider hos mennesker. Et levende kulturmiljø sætter gang i dialog og refleksioner og er elementært i dynamiske og udviklingsorienterede sammenhænge. At tage et aktivt medansvar, så kunst og kulturliv har gode betingelser for at leve og vokse er derfor ikke bare for kulturens egen skyld.
I Cumuli Design Lab suger vi selv inspiration til os fra kunst og kultur i vores arbejde med at udvikle idéer og gøre dem til virkelighed. Tiden kalder på langsigtet værdiskabelse og socialt ansvar står højt på dagsordenen, og meningsfulde samarbejder mellem kunst og erhvervsliv er i søgelyset.
Kulturpuljen er vores bidrag til et samfund i udvikling.
CSR, CCR eller CSB
Corporate Social Responsibility, Corporate Cultural Responsibility eller Corporate Social Branding. Værdien af at tage socialt medansvar har mange navne og facetter, men handler i bund og grund at anvende sit DNA, så det også giver værdi til det samfund, man er en del af.
Hvis du ønsker mere viden om design og udvikling af et CSR program, der skaber værdi for både virksomhed og samfund så kontakt os for en snak om hvordan det kan gøres.
__

TILMELD DIG VORES BLOG
Bliv klog på designtænkning – få inspiration, viden og skarpe holdninger om idéudvikling, involvering og formidling.
Error: Please check your entries!