18 maj 2016

Hurra for skaberkraften !

Kender du det? Du ser muligheder, men du mangler ressourcer til at udvikle på ideerne, –så de bliver liggende uforløste i skrivebordsskuffen. Tænk hvis innovationskraften og udviklingsarbejdet kunne frigøres fra ressource- og budgetrammer og i stedet motiveres af værdi!

Slip innovationen løs
Innovation og udvikling er kernen i Cumuli Design Labs arbejde, og vi introducerer nu en værdibaseret forretningsmodel, der gør det overskueligt for virksomheder og organisationer at få tilført nye øjne og friske hjerner udefra, så skaberkraften kommer hurtigere i spil.

Modellen nytænker den traditionelle timebaserede kunde-konsulent relation og gør i stedet projektets dokumenterede værdiskabelse til genstand for afregningen af udviklingsarbejdet.

Hvad går forretningsmodellen ud på?
Med den nye forretningsmodel adskiller vi innovation fra produktion. Vi taler udviklingspotentiale og værdiskabelse, modsat mængden af udviklingstimer i budgetrammen.

Det handler om fælles fokus på kvalitet, når vi hjælper med at omsætte trends til forretningskoncepter, involvere interessenter, afkode behov og skabe løsninger. Først når værdien kan måles ud fra gensidigt fastsatte kriterier og parametre, skal du betale for udviklingsarbejdet.

Med andre ord mener vi, at fremtidens konsulent- og virksomhedssamarbejder beror på en risiko- og profitdeling, så begge parter kan holde fokus på det vigtige: nemlig at opnå den størst mulig effekt af udviklingsarbejdet.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at høre mere om, hvad vores værdibaserede forretnings- og samarbejdsmodel kan betyde for jeres projekter, så kontakt Susanne Eiler på 40574079 eller Morten Bove på 40622260 – eller pr. mail.


 

Teaser: Design laboratorium

I dagene 31. maj til 3. juni inviterer vi indenfor i vores ’Design Laboratorium’ på Sorø Station. Her kan du få indblik i designtænkning som metode til innovation, når vi sætter spot på ideudvikling, dialog og æstetik.

Formatet bliver tre eftermiddage med mini-workshops fulgt af fredagsbar med samtaler og ideudveksling. Hold øje med bloggen, de sociale medier og din mail for invitation og mere info!

 

TILMELD DIG VORES BLOG

Bliv klog på designtænkning – få inspiration, viden og skarpe holdninger om idéudvikling, involvering og formidling.

Error: Please check your entries!