15 nov 2016

Kom til åbent hus i Designlabbet

Torsdag d. 1. december fra kl. 15.30 til 18.30

Vil du føre an frem for at blive udfordret af disruptive og nytænkende konkurrenter? Brænder du for at skabe visionære løsninger? Vil du udvikle agile, fremsynede og kreative kulturer på din arbejdsplads? Ja så kan viden om designprocesser og -værktøjer vise sig nyttig.
Torsdag d. 1. december byder vi på en stribe designhistorier, pink gløgg og andre lækkerier.
Til de særligt hurtige introducerer vi kl. 16, 17 og 18 til designtænkningens dicipliner i det super stramme Ignite format – 20 slides på 5 min.

WebLoop2016 (1)

Cumuli Design Labs udviklingsmodel og platform for Designtænkning


Sæt nye dagsordener med kreativ problemløsning 
Design er ikke kun noget med at formgive fysiske og virtuelle produkter. Det er heller ikke kun et spørgsmål om æstetik. Designtænkning handler om at anvende designerens principper i arbejdet med at gennemføre forretningsudvikling, strategier og forandringer.
Med designtænkning som metode indgår man i en styret kreativ proces. Man forholder sig til det store billede. Centralt ligger evnen til at navigere og se muligheder – og trusler – i de trends, som påvirker vores virkelighed generelt og i de enkelte brancher specifikt.
Hvis man kobler det store billede med målgruppefokus, idéudvikling og modet til at udfordre det eksisterende – inklusive sin egen forretning – når man langt, øjner andre potentialer og kan sætte nye dagsordener.
Designtænkning er en oplagt mulighed for dem, der ønsker forandring og tør definere succeskriterier, der rækker ind i fremtiden.

__


TILMELD DIG VORES BLOG
Bliv klog på designtænkning – få inspiration, viden og skarpe holdninger om idéudvikling, involvering og formidling.

Error: Please check your entries!