11 mar 2016

Nye målgrupper med andre vinkler

Cumulis kulturpulje har modtaget en pæn bunke ansøgninger, og vi har valgt at støtte to af projekterne med strategi og koncept til at engagere og involvere nye målgrupper.

Nye perspektiver i spil

Cumulis kulturpulje er vores måde at sige ‘tak for sidst’ på. Vi henter selv spandevis af inspiration fra kunst og kultur, og med puljen giver vi tilbage igen. Med valget af to nye kulturpuljeprojekter vil vi understrege nødvendigheden af at tænke formidling og involvering af målgrupper på nye måder.

Projekterne rammer ned i kernen af vores tilgang og virke: at udfordre og bringe nye perspektiver i spil, så de bliver væsentlige, involverer og formidler indhold, der giver værdi. Det gavner ikke kun kulturen, det gavner alle typer projekter at gentænke forestillingen om målgrupper, og hvordan man når dem.

Vi opdaterer løbende om vores arbejde med projekterne på Facebook og LinkedIn.

Identitet, koncept og strategi

De to udvalgte projekter er: En modig Københavnerbaseret, international kunstnergruppe ‘hello!earth’, der bevæger sig henover faggrænser og udfordrer opfattelsen af scenekunst, og hvad man kan gøre med både indhold og publikum. Det andet er et nytænkende biblioteksprojekt ‘Litterære lørdage’, som formidler litteratur ved at inddrage andre kunstarter, naturen og byrummet omkring Sorø og udvider læsning til også at være en social oplevelse.

‘Litterære lørdage’ er langt i processen, og vi ser frem til at give projektet en stærk identitet og et tydeligt koncept for at nå det sidste stykke ud over rampen. ‘hello!earth’ er med forestillingen The Night kun i startfasen. Her handler det om at hjælpe med overordnet strategi og inspirerende input, som kan tegne en retning for projektet og bringe dem videre.

Vi glæder os til samarbejdet!

Vil I se, hvordan vi involverer og arbejder med virkemidler og målgrupper, kan I følge processen på Facebook og LinkedIn og få inspiration undervejs.

 

TILMELD DIG VORES BLOG

Bliv klog på designtænkning – få inspiration, viden og skarpe holdninger om idéudvikling, involvering og formidling.

Error: Please check your entries!