09 feb 2016

Skærp DNA’et og skil jer ud

Uanset om I er en produktionsvirksomhed, vidensvirksomhed eller del af den offentlige sektor, har I brug for at positionere jer tydeligt over for kunder, konkurrenter og andre interessenter. Er jeres kernefortælling koblet op på organisationens strategi og handlings-planer, så det giver mening hele vejen rundt? Forstår medarbejdere, samarbejdspartnere 
og kunder jeres DNA?

Bliv udfordret på en workshop

På vores workshop “Skærp DNA’et og skil jer ud” udfordrer vi jeres kernefortælling og inspirerer til, hvordan den kan kobles med organisationens strategi og handlingsplaner. I får indblik i at omsætte strategi til resultater gennem aktiv brug af virksomhedens kernefortælling i en brandingkontekst, der skiller jer ud fra andre og tydeliggør særkender og styrker.

Positiv differentiering giver værdi

Det gælder om at differentiere sig og give kunder og brugere værdi. Det betyder noget hvordan man fortæller om sin berettigelse, sit DNA, og det er netop i fortællingen, at I dybest set afgør jeres virksomheds og organisations levetid. De organisationer der lever, er dem med den bedste fortælling og bedste bånd og indfrielse af brugernes forventninger.

Indfri forventninger hos kunder og brugere

Mennesker er forventningsfulde. Vi håber på noget særligt, uanset om vi køber en burger, en bolig eller en service, og vi stiller krav til merværdi. Hvis I har en klokkeklar fortælling om, hvad det egentlig er, I leverer og er klar over, hvor ‘dét’ rammer ned i kundernes og brugernes behov og ønsker, så er der ikke noget problem. Hvis ikke, så bliver det lidt mere vanskeligt.

Hvis du vil høre mere om DNA og branding kontakt Susanne Eiler for mere information eller læs videre her om Cumulis tankesæt og vores workshop ydelser.

 

TILMELD DIG VORES BLOG

Bliv klog på designtænkning – få inspiration, viden og skarpe holdninger om idéudvikling, involvering og formidling.

Error: Please check your entries!